Friday, December 9, 2011

I Won Sony Walkman Voucher RM30…

Saja-saja join FB contest “Sony Walkman Groove”.. Tak sangka tersenarai dalam consolation winners list..

Tapi tulah, voucher ni untuk beli produck Sony Walkman, which is not in my shopping list.. huhu.. Lagipun, sekarang ni macam bukan zaman dengar walkman, kan? Abis tu, orang dengar lagu guna apa? Erm, aku guna iPad aku je.. Cucuk earphone.. Itu pun tak selalu..

IMG_3727

Takpelah, simpan aje.. Kot ada sesiapa yang mahu, let me know.. :P

5 comments:

Em's Family said...

tak mau heheh, sebab tak reti nak pakai earphone :)

Em's Family said...

oh anyway, congrats!! makin rancak dah sekarang main contest :D

sayahappyslalu said...

Kak Mira,
Sebab terpengaruh dgn akak lah ni.. Bilalah nak menang ribu-riban? Hehe

cheqwa said...

untunglaaa~ haha. akak,nak nak nak :p #sayaserius. lalalalala -.-

sayahappyslalu said...

cheqwa,
betul serius ni? kalau serius, leave your email, nanti saya email..