Sunday, November 29, 2009

Confessions of a Shopaholic

shopp 
Aku tau aku sudah terlambat menonton movie ni.. it just happened that my husband bought new DVD (dengan kata lain DVD-CR (CR stands for Cetak Rompak).. kehkehkeh).. and this is one of the movie in it, so we both watched it together last week.. owh, apa yang best tentang DVD ni, 1 DVD consists of 4 different movies in it.. Memang berbaloi-baloi.. haha.. Kalau nak tau mana nak dapatkannya, boleh tanya my husband yang expert :P

Confessions of a Shopaholic is an adaptation from Shopie Kinsella novel.. Nak membaca novel, entah bilelah akan dapat abis satu buku.. Jadi, menonton di kaca TV adalah idea yang lebih baik.. Overall, we did enjoyed watching the movie.. If I can stay 2 hours in front of TV and didn’t do something else, that was good enough.. :) Isla Fisher character being an impulsive liar and addicted shopper really captured my attention.. ada ke orang macam ni dalam dunia?? hehe.. ada kot..

conkk

Btw, have you heard about the world class premium factory outlet will be opened in Johor? Read this for more info.. Bagi yang sukakan designer bag yang mahal2 seperti Coach, Prada, Burberry etc, this place  will be a heaven for them.. For me, it makes no difference (at this moment la).... hehe..

3 comments:

alya285 said...

ada laa org macam ni..bukti nya alya!...i love the movie so much...akak dah tgk he is not into you..if x tgk lagi, u better watch coz mesti akak suka bangat!

This is .... said...

credit card tu, kena simpan la kat rumah.. kalau hari2 keluar masuk KLCC, tak boleh tahan tengok butik2 yg tengah sale ni..

This is .... said...

alya,
akak dah bagitau husband dah suruh cari cite "he is not into you" tu.. harapnya, adalah DVD tu.. :)