Wednesday, November 25, 2009

Dia Datang Lagi.. Oh, Prosperity Burger..

 IMG_4180

Terbeliak biji mata tatkala terpandangkan iklan dalam The Star hari Sabtu yang lalu.. Waktu tu sedang bersarapan di kedai sebelum ke klinik untuk checkup.. I didn’t expect it will be out this soon.. Ingatkan, nak dekat Chinese New Year nanti baru keluar.. Kalaulah keluar time tu, dapat jugak makan lagi, sebab belum due..kalau tengah confinement, alamat melelehlah air liur dibuatnya.. hihi.. eh, black pepper bukan baik utk wanita baru lepas bersalin ke? please advise.. kalau ini boleh makan, memang best sangat.. hehe..

Prosperity Burger from McDonalds..  This is what I’m craving for sooo long.. I’m loving every bite of it! Semakin kerap la aku ke McDonalds selepas ni.. Ni pun, every week ke sana, menikmati Ayam Goreng Spicy.. sorang2 pun, jadi.. Starting next week, kite tukar menu pula.. :P

After penat meredah Pureen Clearance Sales hari tu, sudah dapat merasa Prosperity Burger yang pertama utk season ini.. We had late lunch at Seapark, PJ.. Cuma dia punya black pepper sauce sikit la.. So, next time, I will request more sauce for my burger… Semangkuk pun boleh!!

3 comments:

LynnDa @ PeNg said...

bila sebut jer pasal prosperity burger mesti aku teringat kat ko...
aku tahu ko memang suka mkn prosperity...
and aku notis prosperity kuar bile nk raya cina je tuh pun dr ko jugak...

rabiatul rashid said...

yummieee prospertity burger.. :)

This is .... said...

peng,
nampak sangat la aku ni kuat makan.. hehe.. lebih2 lagi skrg.. tapi, ni kena control sikit la.. takut terlebih naik berat badan..

rabiatul,
memang yummy.. lebih2 lagi kalau sos dia meleleh :P