Tuesday, November 3, 2009

Congratulation Dr. Reck...



Akhirnya, tamat sudah zaman bujang kawan aku yang havoc ni, yang dulunya ialah monitor kelas kitorang di SMSPP.. Tahniah to both of you, Hamidah (Reck) and Amir.. Tiba2 je cakap nak kahwin, memanglah short notice je ko bagitau kitorang ek.. Aku punyalah tertunggu2 dari hari raya hari tu.. jadi ke tak ko kahwin tahun ni.. Nasib takde plan lain, kalau tak, tak dapatlah menghadirkan diri.. Apapun, many thanks to my hubby, penat drive dari KL-Kuantan-Besut.. Reck, nanti belanja kitorang, ye.. hehe..

Gambar blur sikit la.. maklumlah amature photographer yang tolong capture gambar ni.. hehe.. Fatin Tiqah, the bridesmaid for the big day, boleh amik berkat tu :) And aku kelihatan "berisi" lah.. salahkan baju besar yang aku pakai tu.. hehe..

2 comments:

hamiDahRecKs said...

maseh sbb dtg mak buyung....
sgt2 hargai...huhuhu
takpe2
setakat belanja mkn..ku mintak jer...tggu aku balik sahara..ngn anak ko sekali aku belanja..hikhik

This is .... said...

recks,
kalau baby nak makan skrg macam mana? ni asyik menendang2 aje ni.. hehe