Monday, November 2, 2009

Outing to KLCC…

Picture 160

2 minggu sudah, after the appointment buat detail scan, aku bawak adik2 aku ke KLCC.. dah lama janji nak tengok wayang, tapi, baru ni dapat pegi.. akakmu busy kalah PM.. hehe.. Nak tengok movie baru Cloudy With A Chance of Meatballs, tapi tiket dah sold out.. So, aku decide tengok cite G-Force.. aku main beli je tiket.. ingatkan cite cartoon, tapi bukan.. tikus tu animation 3D, yang lain, pelakonnya manusia biasa... gasaklah, janji dapat masuk wayang.. hehe.. Overall, ok aje movie tu..

Picture 155

Picture 157

Picture 163 gigi depan jarang.. longgar, tunggu nak patah aje.. :O

Picture 164

Sebelum balik, kite makan duluuu… Apa lagi yang menjadi pilihan? KFC la.. Idamanku selalu.. :)

Picture 166

Picture 167 Picture 170

Posing before balik..

Aku hantar adik2 aku balik Wangsa Maju.. Then, aku balik Balakong.. As usual, bila aku nak balik aje, Sofia mesti muncung.. hehe.. Takpelah, next time la kite keluar lagi, ye dik..

2 comments:

kenwooi said...

klcc is a fun place to be =)

kenwooi.com

This is .... said...

yes, but make sure you have enough money in your pocket.. hehe..