Sunday, November 1, 2009

MotoGP 2009..

I'm not a big fan of either Valentino Rossi or Casey Stoner.. Oleh sebab dapat peluang, might as well pergi tengok.. On the 25th Oct 2009, kitorang ke Sepang F1 Circuit... Ni first time tengok MotoGP secara live.. Oklah, not bad at all.. especially, watching the accident part.. hehe...Cuma tak tahan panas sangat masa datang tu, dahlah parking jauh (nak free punya fasal :P plus, nak balik cepat untuk elak jam).. But, towards the end of the race, cuaca dah mendung and hujan sekejap.. tu yang buat delay sikit tu..

Belum pun habis race, kitorang dah balik.. tak larat nak rebut2 keluar parking nanti.. confirm stuck lama dan pening kepala..
nak tau siapa menang, tengok dalam berita, sudah.. :)

Here are few photos..

Picture 192

Picture 201

me

Baby saya sudah 19 minggu at this point of time.. :)

1 comment:

kenwooi said...

i've never watched motor gp..
f1 got la.. =)

kenwooi.com