Wednesday, August 17, 2011

Dilema Wanita: Should Or Should Not?

Dari hari tu, asyik terfikir-fikir fasal sandal yang aku nampak kat Isetan.. hihi.. Orang perempuan, biasalah.. Bila tanya my hubby okay ke tak, dia cakap “Bukan hari tu dah beli kasut ke?”.. huhu.. Itu kasut, ini sandal.. Lain, kan? hehe.. 

IMG_2828 Comel tak yang putih tu? Jenama apa entah.. Konon nak match dengan handbag baru aku.. hihi..

Tapi takpe, this weekend kalau keluar mana-mana, survey dulu kot ada lagi yang cantik2.. Kalau tak, kite sambar aje yang ini.. :) Tapi itu pun tak confirm amik lagi, sebab tak try betul2 dengan saiz aku.. If not comfortable, tak dapeklah jawabnya.. huhu..

Note: Beside cerita sandals ni, if you are thinking to get internet for your mobile phone or tablet, this is the cheapest in town so far!

2 comments:

chantek said...

should.... cantik but i prefer the chocolate.... please match with your new handbag hehe

sayahappyslalu said...

hehe, kalau putih memang sangat match dengan my new handbag.. hihi.. in fact, i never have white shoes or sandals..