Thursday, August 18, 2011

Changing Hari Raya Notes…

Have you change your duit raya? Yes, I did it yesterday.. Selagi tak settle, selagi tu terfikir2.. hehe..

Nasib baik turun awal sikit.. Itu pun sudah ada 15 orang beratur depan aku.. Tunggu punya tunggu, lebih kurang 10.30am baru dapat tukar duit..

IMG_2887

IMG_2886

IMG_2888 Panjang betul beratur sampai nak dekat pintu masuk..

This year bajet sama je macam tahun lepas.. Tapi, aku tukar lebih sikit sebab takut tak cukup, nanti malas nak tukar2 lagi.. Meh, siapa nak duit raya, datang rumah ye! :)

Cuma yang tak best, tukar banyak2 (untuk husband skali), dapatnya 1 pack aje sampul raya.. Kedekut! huhu.. Next week, nak try pergi CIMB pulak mintak sampul raya lagi..

3 comments:

cik happy said...

nnti company bg lagi ...jgn isau

anne said...

nak sampul raya ke?anne confirm dapat byk...maklum la abang n kakak ipar keja bank...

sayahappyslalu said...

cik happy,
haah, nanti company bagi lagi..

anne,
takpe, dah dapat masa shopping, cukup lah tu.. hehe