Monday, July 25, 2011

Of Charles & Keith…

The other day, my hubby asked me “Beli apa tadi?”, merujuk kepada ‘benda’ yang aku beli masa keluar lunch dengan Dyan.. Aku jawab beli handbag.. :P I knew he will ask this question then, Handbag apa?” My answer was “Charles & Keith.. Tahu ke?” He answered “Tak..” sambil buat muka… Dah agak dah he didn’t knew about this brand.. That was the reason why kalau nak beli jenama2 yang my hubby tak kenal, better beli time shopping dengan kawan2.. hihi..

Lagi satu ayat yang came out from his mouth was “Bukan hari tu dah beli ke?” huhu.. That was last year, abang.. Kalau boleh nak beli handbag selang 2 bulan sekali, tapi apakan daya budgetnya enggak ada.. hehe.. Memanglah orang pompuan kebanyakannya begini, kan? hehe.. So, he cannot blame me alone!… :P

IMG_2660 Charles & Keith Midvalley.. Having sale now..

IMG_2661 These handbag also nice..

IMG_2662

IMG_2663  Look at that, the bags on the below shelve.. Mine is white.. Tak percaya I can buy white handbag.. Dahlah ganas giler pakai handbag.. hehe.. Alamatnya handbag baru ni simpan untuk raya lah.. :P

IMG_2664 Looking at closer angle.. Macam makcik tak? Makcik, tak makcik.. haha.. Janji aku suka, spacey.. Macam-macam boleh letak termasuk telekung.. hehe.. Sebenarnya berangan jugak nak ada Longchamp Le Pliage, tapi tunggu-tunggulah bila ada rezeki… Kot nanti pergi oversea baru boleh beli, sebab murah kat sana..

8 comments:

LynnDa @ PeNg said...

aku pun suka longchamp.. tapi aku rasa mahal sebab design mcm beg shopping... tp kalau ori memang cantik laa... huhuhu tp rasa lom ready nk kuar duit utk beg tu.. beli yg imitation je la

sayahappyslalu said...

Peng,
tak naklah beli imitation.. huhu.. no satisfaction.. mesti aku tak sayang beg tu nanti.. huhu.

Em's Family said...

yes, kak mira pun suke beg yangbanyak space, lagi besar lagi best!! tapi satu tak best, husband kak mira asyik dok menumpang barang2 berat dia

armouris said...

lagi info tentang handbag di SIHAT SELALU - Handbag Organizer Mudahkan Penyusunan Barang Dalam Handbag

sayahappyslalu said...

Kak Mira,
betul tu, macam-macam boleh letak. tak retilah bawak barang sikit2.. haha.. barang anak yang selalu sumbat dalam handbag.. :P

armouris,
thanks for sharing..

Fatimah said...

ya betul untuk kepuasan kan..urm saya pun tgh cari new handbag nie, nak yang tak besar sangat, tak kecil sangat...urmm, ada cadangan?

sayahappyslalu said...

Fatimah,
esok ada parkson bonuslink member's day.. maybe ada sales bag jugak kat sana.. brand lain liz clairborne, nine west pun okay jugak.. kalau ada lebih bajet, fossil pun okay.. or braun buffel, nice..

Fatimah said...

Tq..