Tuesday, August 16, 2011

Snow Almond…

This one of my favourite kuih raya jugak!

Tengok dekat Cold Storage, jual RM29.90 sekotak kecik, tak jadi beli.. Kat Carrefour jual RM15, terus ambil satu bekas… Aku beli jelah biskut ni sebab malas nak buat.. Kena guna acuan, uli-uli bagai, tidaklah aku rajin sangat.. Sure Haikal sibuk kacau-kacau nanti..

IMG_2841  Walaupun harga agak murah, rasa dia okay jugak.. Tapi, kite sendiri boleh bezalah dari rasa coklat dia.. Kalau mahal, tentulah coklat dia mahal dan lebih sedap, kan? Smile with tongue out

IMG_2842  Sekarang ni dah tak pandang dah Almond London.. Aku lagi suka yang ini..

Dah suku bekas dah aku makan, memang confirm tak sampai raya! hehe..

7 comments:

cheqwa said...

sedapnya! saya pon suka kuih nih! ^_^

sayahappyslalu said...

cheqwa,
sedap,kan? very chocolatey..

Rineldi @ Ineld said...

Sy pun suka. Biasa beli technician sy. RM19 tuk 50pcs rasanye.

sayahappyslalu said...

Rineldi,
RM19 still okay.. biasa orang jual RM23 ke atas..

Saya link blog awak dalam bloglist saya.. nak tengok review makan yang menarik. hehe

Rineldi @ Ineld said...

X byk review blog sy. Sbb malas update blog.

sayahappyslalu said...

Rineldi,
takpe, letak sbg friend's list

Rineldi @ Ineld said...

Tq..tp panggil sy rinel. Sbb kwn2 panggil rinel.