Thursday, July 21, 2011

Delicious Nasi Kerabu, The Belanga Restaurant..

Memang terbaik! Kalau tak sedap, memang aku pulang balik, dahlah harga RM13.90 sepinggan.. haha.. Just kidding! Aku tahu memang makanan kat sini not bad at all.. Pernah makan sekali sebelum ni, cuma belum try nasi kerabu dia..

So last week, lunch dengan kawan2 kat The Belanga ni.. Macam-macamlah yang kitorang order…  And this is my menu for the day..

Nasi Kerabu with Ayam Percik..

IMG_2622

And Nusantara Ice Blended.. Must have!

IMG_2628

IMG_2624 These are my excited friends.. Kawan-kawan joli di Midvalley! haha..

Sesekali makan begini okaylah, kalau hari-hari kopak aku.. hihi.. Tapi kan, sometimes sampai tak tahu nak makan apa sebab banyak sangat choices kat Midvalley ni.. Last-last, makan McD.. haha.. Peminat tegar McDonalds… Smile with tongue out

3 comments:

hamiDahRecKs said...

aku suka ns dagang dia. ns kerabu dia biasa2 jer

tp aku n adik akak aku suka kedai nih sbb owner dia hensem cute

ahaaa

sayahappyslalu said...

recks,
nasi dagang, nanti aku cuba.. okay nasi kerabu dia, kena selera aku.. hehe.. owner dia tak pernah tengok pun.. ke, aku tak perasan? hehe

siti asiah said...

bestnyer...nak ckit...;)