Saturday, July 9, 2011

Kalau Tak Mahu Penat Kejar Anak Di Shopping Complex….

… dudukkan dia dalam “kereta sewa” ni… Abis cerita! Smile with tongue out

IMG_2583 Tengoklah tu, muka gedik anak aku.. hihi.. Memang suka sangat dalam tu, lebih2 lagi ada steering kan, tu yang dia leka..

IMG_2580 Ronda-ronda dalam Dataran Pahlawan Shopping Mall.. RM3 sejam, sangat berbaloi!

Duduk dalam buggy ni, takdelah Haikal nak turun macam duduk dalam stroller.. Tapi kena tolak jangan berhenti-henti.. huhu..Tapi okay sangat2 sebab tak penat nak kejar dia selalu.. hehe..

Next time, pergi shopping complex, kite cari benda ni dulu ye.. Baru senang nak shopping! :)

2 comments:

Em's Family said...

haah, setuju, tapi bile weekend nak dapat bende ni susah betul

sayahappyslalu said...

kak mira,
yelah, kat KL, benda ni memang wanted kot.. mak bapak dah tau trick mcm mana nak handle bila bawak anak gi shopping.. hehe