Wednesday, July 20, 2011

Merajuk!

IMG_2649

Haikal dah pandai merajuk! haha..

Manja sungguh ini budak.. Pantang tak dapat apa yang dia nak, mulalah merajuk pandang tempat lain.. Ini masih okay.. Yang tak tahan tu, dia melalak guling-guling bila tak dapat sesuatu.. huhu.. Janganlah buat perangai gini kat shopping complex, nanti fobia mama nak bawak pergi shopping.. hehe..

5 comments:

karipapsayur said...

lawo baju kotak-kotak!

SYANI said...

Comelnya dia merajuk.. Tapi tang melalak2 tu yang mak-mak selalu tak tahan.

sayahappyslalu said...

Qast,
itu je baju yang akak beli masa gi terengganu hari tu.. hehe..

Syani,
harap2 dia behave lah kalau gi jalan2.. :P

efa fairuz said...

ololoooo comei sangat haikal! hahaha

sayahappyslalu said...

efa,
:) hehe