Tuesday, July 19, 2011

Tupperware Rice Dispenser Promotion…

Sempena bulan puasa ni, catalog campaign Tupperware dah keluar design yang ala-ala Hari Raya.. Banyak kaler hijau.. Dan sempena bulan puasa ni jugak, aku bagi diskaun kepada siapa-siapa yang berminat nak beli Rice Dispenser dari aku..

TPW-cat5-pg18-19-PM

Harga retail RM288.. Memang tak pernah lagi Tupperware bagi less dalam catalog dia.. Harga diskaun sempena bulan puasa ni RM230 sahaja, including postage.. Dengan pembelian Rice Dispenser ni, dapat free Wash N’ Strain (1) 2.1L worth RM35.00.. Memang sangat berbaloi..

Aku pun guna Rice Dispenser ni sekarang.. Sangat senang guna, bila isi beras dalam periuk, takde tumpah-tumpah macam kita guna cawan untuk cedok beras tu.. Lagi satu, rice dispenser ni guna concept First In First Out (FIFO).. Jadi beras mana yang kita isi dulu dalam bekas, itu yang akan kita gunakan dulu.. So, takde issue beras berlapuk.. Saiz sukatan pun sama dengan sukatan cawan yang  kita guna.. Satu sukat bersamaan satu cawan..

IMG_2655 This is my Rice Dispenser.. I love it to bits! Menjadikan waktu memasak nasi sangat seronok.. hehe..

Jika berminat, let me know.. Jangan ketinggalan, sebab hadiah free tu best dan jarang-jarang dapat! :)

2 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

salam,promotion ni ade lg x

sayahappyslalu said...

Mrs. Engineer,
ada lagi.. kalau minat, email saya emelia_khamis[at]yahoo[dot]com. thanks.