Thursday, February 10, 2011

Lampu Di Porch..

Takde idea nak tulis pasal apa sebab busy.. So, tanpa fikir susah payah, kite letak gambar lampu kat depan rumahlah.. hehe..

Susah jugak ye nak pilih lampu depan ni? Dua kali keluar masuk kedai nak pilih lampu.. Konon nak cari yang lain daripada yang lain dan tak nak sama dengan orang.. haha.. Lalu terpandangkan lampu ni di V-world Lighting yang kitorang selalu pergi tu, terus jadi beli… Setakat ni, round2 kat area taman takde lagi sama dengan rumah orang.. hehe..

IMG_9995 Tak taulah stainless steel ke tak.. But it looks like stainless steel..

IMG_9997

Lampu ni bila pasang takdelah terang benderang seluruh porch.. Bolehlah setakat nak cari-cari selipar waktu malam tu.. hehe.. Yang bagusnya, jiran kitorang pasang lampu kalimantang.. So, dapatlah tempias terangnya lampu dia.. Maka, kita off lah lampu bila jiran dah pasang lampu.. Nampak tak, penjimatan di situ? haha.. :P

5 comments:

LynnDa @ PeNg said...

oooo aku report kan jiran ko.. suh dia tukar lampu kecik2 gak... hahahah
bagus laa emy.. makin bertambah dah accessory di rumah ko..

sayahappyslalu said...

peng,
tak payahlah jadi kaki retort.. haha..

aien5283 said...

Haha.. Peng2.. Tp aku mlm2 on je lampu porch. Senang kalau rukun tangga wat rondaan :-)

wallpapersdeco said...
This comment has been removed by the author.
sayahappyslalu said...

aien,
aku on bila jiran sebelah tak bukak lampu.. hehe