Tuesday, February 8, 2011

Just Around The Corner…

IMG_0721  Gambar tiada berkenaan dengan tajuk entry.. hehe.. Haikal menangis tak dapat bukak cabinet rumah atuk Smile with tongue out

Haikal will reach 1 year very very soon! And, kitorang akan buat kenduri akikah, his first birthday and housewarming sekali.. Kira 3 in 1 event lah ni.. Senang, sekali harung.. hehe.. The date will be announced later, InsyaAllah next weekend, so it will be birthday in advanced.. Ala, takde beza pun sebab Haikal was born on Feb 24..  Beza 4, 5 hari aje awal… Because end of February nanti, dah busy nak buat persiapan ke Padang pulak… Nanti aku jemput dalam FB especially our close friends, colleagues and family members..

Kawan2, nanti datang ye! Bawak anak2 sekali.. Tak sabar nak tengok Haikal tiup lilin atas kek.. hehe…

Note: Haikal still malas nak berjalan.. Setakat berdiri aje, pastu duduk balik.. huhu.. Maybe nak jalan masa setahun kot.. :)

13 comments:

ErnIe said...

huaaa... jauh nk g kl.. sbbnya aku akan ke kl end feb nanti.. :(

||kiena|| said...

tak pe emy,.. Liam pon buleh berjalan 1 tahun! tapi kalau dia nak cepat memang merangkak jer! haih!

~ diyana nordin ~ said...

comel laa ;)

karipapsayur said...

qaiser berjalan setahun ++. lepas tu makin laju dan laju lagi!

nnt haikal pun langsung la.. bole melompat lagi haa

sayahappyslalu said...

Ernie,
kalau nak dtg lawat Haikal masa tu pun boleh... tapi lauk kenduri dah abis lah.. hehe..

kiena,
Liam dah jalan ek? tak sabar nak tgk Haikal jalan..

diyana,
thanks :)

qaiser,
nak Haikal jalan cepat supaya nanti pergi Padang, dah boleh jalan sendiri.. hehe.. Can't wait!

shahida said...

nak gak tgk haikal tiup lilin, mama kn bli kek besar2 tau...

Lechuguiia said...

haikal dok rumah pengasuh or nursery..kat umah pengasuh ada budak lain tak yg dah pandai berjalan?

Alya dah berjalan masa umur 10bulan..sebabnya kat umah nenek dia selalu tgk sepupu yg besar2 lari sana sini dan dekat nursery tgk kekawan berjalan..so dia akan terikut sama nak berjalan..heheh..agaknyelah..alya nie cepat mengikut sket..

Haikal akan jalan jugak one day and masa tue emy yang akan penat nak jaga dia selalu..hehhe..lotih nak kejar..hahahha

sayahappyslalu said...

shahida,
besar2 karang, tak habis makan.. hehe..

nadia,
ada anak akak pengasuh tu.. Haikal still malas.. huhu.. skrg ni pun tak diam, nanti lagilah merayap serata rumah.. hehe

ErnIe said...

cam tak sempat je nk singgah.. 24hb ada program kat sg petani.. 25-27 holiday kat kuching.. 28dan 1 mac ada bengkel kat mariot hotel.. rabu khamis keja.. jumaat fly g bkt tinggi.. jumpa time tu je lah.. hehehe..

sayahappyslalu said...

ernie,
yelah, jumpa kat bukittinggi.. time tu ko dah tak jadi pengapit kan? hehe

aien5283 said...

Ha kang dia dh pandai jln, ko cbuk suh dia duk diam2, asyik berjalan jek, haha.

ErnIe said...

pengapit??? tak dah.. hahaha..

sayahappyslalu said...

aien,
hehe.. memang pun.. dulu tak sabar nak baby meniarap, merangkak.. bila asyik berpusing time pakai pampers, nak suruh dia duduk diam2 pulak.. hehe..