Monday, February 28, 2011

Murah-murah! Tupperware Garlic-N-All Keeper..

Tak tahulah sama ada ramai tak peminat Tupperware tahu tentang promotion bulan ni.. Murah sangat2 sehinggakan aku terkesima melihat harganya.. Sebabnya, last month aku baru beli dengan harga RM59.90 sebiji.. Beli sampai 2 biji pulak tu.. huhu..

Tup-tup bulan ni keluar promotion ni.. Beli 2 dengan harga RM95.80.. Tengok tu berapa anda dah jimat?? Murah dan berbaloi2.. Bagus untuk letak bawang besar, bawang putih dan bawang kecik.. Letak ubi kentang pun boleh.. Itu yang aku buat sekarang, stock ubi kentang seminggu sekilo, gara2 buat bubur Haikal, plus aku pun suka kentang.. hehe..

a331

Siapa berkenan nak beli, I give you good price.. RM90 including postage.. Aku ada ready stock item! Cepat2 sebelum kehabisan.. Kalau nak order lebih pun boleh :)

6 comments:

~HaiRiZaN~ said...

best nye.. mcmne akak dpt katalog tu? saya xdpt pun.. huhuhu

sayahappyslalu said...

izan,
akak beli katalog kat outlet.. akak tak dapat soft copy catalog lagi, kalau ada, akak send kat awak..

tamanraudhah said...

Beri Laluan

Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

Aida Suzani said...

dear ada lagi ke ni 2 set rm90? nak beli la dear...pls inbox da asap aidas_8@yahoo.co.uk tq

sayahappyslalu said...

Aida,
dah email dah.. barang ni dah abis..

norahahmad said...

Email saya