Thursday, February 24, 2011

I’m Taking Orders…

Memandangkan aku akan ke Bukittinggi next week, dan Bukittinggi ni terkenal dengan kain kebaya sulam, telekung sulam, serba serbi sulam, so aku nak tanyalah ada sesiapa nak order tak? Especially to my close friend.. Aku nak SMS satu2 tak dapeklah, so aku tanya dalam blog aje..

Kalau ada yang nak pesan, SMS, leave comment or email aku.. Bagitaulah nak yang macam mana.. Kalau ada gambar, lagi bagus.. Takut karang salah beli, aku pulak yang kena pakai.. hehe.. Oh ya, bagitau before Friday ye.. Limited pieces only, sebab tak boleh banyak sangat, berat luggage terhad.. :)

7 comments:

Em's Family said...

have a happy holiday!! kak mira tak ade ape2 nak pesan. laki kat mira sekarang, negara kedua dia indon je.. sibuk panjat bukit kat indon tu

eliyana said...

sy mau pesan leh tk emy??hehe

maznah said...

Dear.. xnk order ape2 :p tp kalau baik hati nk mintak contact detail hotel budget kat Padang tu nanti. cadangnye nk pegi dec ni, honeymoon berdua.

never been there, so maybe need ur kind advice what to do, where to go around Padang.

thanks dear.
maz

sayahappyslalu said...

kak mira,
memang cantik view kat indon.. yang i pernah pergi mount bromo, surabaya.. Subhanallah, cantik yg amat!

eliyana,
kalau ko pesan, gedik lah tu.. haha

hamiDahRecKs said...

weh belikan aku telekung satu...ko rase comel ko beli jer k.yg penting ade kaler pink.
beli satu jer
nk yg murah n cantik!heheheh

LynnDa @ PeNg said...

price baju sulam range dalam berapa rm ek?

sayahappyslalu said...

recks,
aku akan carik yg paling comel utk ko.. hehe..

peng,
dalam RM50 kot, aku pun dah lama tak ke bukittinggi, tak sure harga dia..