OUR BABY'S TICKER :)

Thursday, February 17, 2011

Unique Door Gift For Wedding.…

IMG_0794

Dalam kotak comel tu, ada Strawberry Jam from Cameron Highland!

Bagi aku ia unik sebab tak pernah jumpa lagi orang bagi jem untuk door gift majlis kahwin.. I got it from my hubby's friend wedding last week... Masa lepas amik makanan, diorang bagi kotak ni.. Aku goncang2, rasa berat aje isinya.. I was expecting chocolate sedap.. hehe.. Sekali tengok dalam tu ada botol jem.. Kreatif sungguh dan lain dari yang lain.. Rasa seronok pulak dapat makanan2 cam gini.. :) Apa lagi yang best2 yang boleh diberi semasa majlis kahwin, and paling penting within budget? Bakal pengantin, bolehlah fikirkan.. hehe..

7 comments:

nasazfrog... said...

good idea,, tq sharing..

kairu :) said...

akak
salam
apa ea name brand jam tue?

LynnDa @ PeNg said...

wow menarik... idea yg bagus...
bile nk kawen nih... nak curi idea ni..

karipapsayur said...

sy pernah dapat jem nih. 3 ahli keluarga pegi, dapat 3 botol lah. Kenyang jugak la makan dgn roti untuk seminggu! hahahah

sayahappyslalu said...

nasazfrog,
you're welcome.

kairu,
lupa lah nak tengok, nanti akak tgkkan.

Peng,
cari calon dulu peng, baru boleh fikir ada wedding gift.. hehe..

qast,
tulah, berguna tu.. akak belum rasmikan lagi.. :)

darla, read me.. said...

Hai as salam,nk tumpang tnya..mana nk cari or beli kotak mcm tu ye?

darla, read me.. said...

Hai as salam,nk tumpang tnya..mana nk cari or beli kotak mcm tu ye?