Monday, January 2, 2012

Tupperware Campaign–Abundant Variety 2 Jan 2012–11 Feb 2012…

Kawan-kawan peminat Tupperware, ini catalog terbaru Tupperware.. Menampilkan warna-warna yang fresh and attractive..

1

2   I love this One Touch set.. Will get one for my collection.. Smile with tongue out

FreezerMate Set kaler pink keluar balik.. This time dapat beli Jumbo Modular Keeper dengan harga yang murah.. Modular Keeper tu memang best untuk simpan sayur-sayur dalam peti air.. Get rid of the plastic bags.. Sangat messy banyak plastic bag dalam fridge.. Sayur pun tahan elok aje tersimpan dalam tu, plus senang basuh bila dah kotor.. Bekas aje yang kotor, peti ais tak kotor.. hehe..

3

4

5 Yang ini pun best.. Aku ada kaler hijau, buat simpan keropok yang telah digoreng.. Waktu senggang, boleh makan dengan family sambil tengok TV..

6 Rice dispenser banyak free gift.. I give you best price including postage.. Let me know, if interested..

7

8

9

10

11

12

13

14 Yang ini dengan pembelian RM300, boleh beli dengan harga murah..

Yang mana berminat, boleh leave comment or email aku at emelia_khamis[at]yahoo[dot]com.. Special diskaund diberikan, itu yang penting :)

No comments: