Thursday, January 26, 2012

Angry Bird Lagi…

Baju Angry Bird dah jadi baju favourite Haikal.. Janganlah dia nampak kat ampaian, terus nak mintak pakai.. Yang dalam bakul masih basah nak sidai pun dia amik jugak.. huhu.. Angry Bird punya fasal, mama layan aje.. Jangan buat mama angry sudah.. hihi..

Ni sepasang baju my hubby bought for Haikal kat Mahkota Parade.. Kira baju tidurlah.. I don’t like long sleeve t-shirt.. Serabut tengok anak pakai tangan baju panjang-panjang.. Smile with tongue out

IMG_4291 He loves it to bits..

IMG_4292

He is a big boy now.. In 1 month time, Haikal will be 2 years.. Macam-macam perangai sekarang ni, lain kalilah cerita.. hehe.. Vocabulary makin banyak.. Dia ikut kite cakap, tapi amik yang hujung-hujung.. “atik” for cantik.. “cik” for nasik.. “chu” for susu.. Sometimes kite tak paham apa dia cakap, tu yang buat dia mengamuk tu.. Haaa, kuat mengamuk jugak anak aku ni.. huhu.. Ikut siapalah tu? Jeng jeng jeng.. :)


2 comments:

Cho Zila said...

anak akak yang no dua pun sama angry bird sahaja2 semua nak angry bird...

NHCH said...

anak i x kenal cartoon lagi, so for the time being selamat... hehehehehehe