Wednesday, January 18, 2012

Non Spill Universal Gyro Bowl…

I found this bowl is cute and innovative as well.. Siapalah orang creative yang cipta mangkuk ni ye? Mesti orang tu anak dia suka tumpahkan makanan masa makan.. haha..

gyro_bowl

gyro

gyro-bowl  No matter how you hold the bowl, makanan tak tumpah.. Sangat bagus!

I’ve bought one bowl for Haikal.. Murah saja RM16 including postage..

Haikal memang suka mengunyah time tengok TV.. Makanan dia selalunya biskut, coco crunch, milo crunch, kismis etc.. So, selalu masuk dalam mangkuk Tupperware je.. Kali ni kite try test keberkesanan Universal Gyro Bowl tersebut.. :)

IMG_4238

IMG_4239

IMG_4237

IMG_4236 Pegang 2 tangan sebab takut tumpah.. hihi..

Aku suruh Haikal pegang satu tangan je tangkai mangkuk tu.. Dia cakap “akuttt”, maksudnya “takut”.. :P Dah biasa aku suruh pegang 2 tangan mangkuk, cawan semua..

IMG_4240

Now, dah biasa dah.. Dia pegang sambil main, and makanan tak tumpah..

Tapi.. ada tapinya.. Kalau dibalingnya mangkuk tu, confirm semua part terlerai, makanan pun terburai.. hihi..

Kalau ada yang minat nak beli, boleh check kat sini..

Note: Asyik termimpi iPhone 4S? Apa yang best sangat ye? huhu..

4 comments:

mizatye said...

salam kak,bole tau beli kt mane?

sayahappyslalu said...

mizatye,
ini link dia http://www.my1stop.com.my/v2/mall/index.php?lot=1564&item=17124
yeah, i should put in my entry.

mizatye said...

ok kak,got it..thanks yer! ;)

Stuart D.Brown said...

Awsome website! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also
Bundle-67 Flower Basket Comforter Set in Pink / Green Size: Full/Queen