Monday, January 2, 2012

31st Dec 2011–The Day I Cash Out My Nuffnang, ChurpChurp & Says.My Earnings..

Memang dah target end of year nak cash out semua income yang dapat dari blog and Twitter.. Alhamdullillah, ada sikit rezeki dengan blog, so dapatlah cecah 4 angka… Ni kira achievement for my blog lah ni.. hehe.. Harap2 murah rezeki lagi tahun 2012.. Sometimes, it becomes more meaningful when we least expect it.. Pada pendapat, akulah.. :)

nuffnang 

Melalui Twitter, termasuk yang ni, dah 2 kali aku cash out untuk ChurpChurp dan Says.My.. Ternyata tak sia-sia.. Hanya perlukan sikit usaha untuk share those campaigns.. Tak susah pun..

churp2

saysconfim

Semua-semua ni, tunggu sebulan proses, so awal February baru dapat, InsyaAllah..

Sesiapa yang minat nak join Churp2 dan Says.My, boleh join guna link yang aku bagi kat atas tadi..

13 comments:

Uwa said...

Nufnang tu berapa lama ko simpan wey?

sayahappyslalu said...

Uwa,
dari bulan 4 sampai akhir tahun..

Azlinda Rusli said...

hi hi..

sangat kagum dgn collection nuffnang u...harap sudi share tips untuk kasi up nuffnang.. :D

sayahappyslalu said...

Azlinda,
cara nak up tu, tak dapat nak dipastikan. tapi income tinggi bila dapat advertorial job from them.

Em's Family said...

tinggi nuffnang u.. kak mira pun tak tinggi macam ni :)

sayahappyslalu said...

Kak Mira,
tinggi sebab advertorial.. kalau tak, biasa2 aje..

hamiDahRecKs said...

wehh..ape lagi emy..kena belanja aku mkn besarr ni..haha.

sayahappyslalu said...

Recks,
Bila nk dtg KL kalau nak aku belanja? :)

adianiez AIDA said...

wah! besar ekk jumlah tu. so far aida tak reti pasal nuffnang ni.

sayahappyslalu said...

aida,
senang je.. byk tutorial in the web :)

Trah Zain said...

waa... banyak tu :D best2 :D

pelengkap rusuk kiri said...

salam, nak tanya ye, Nuffnang guna bank ape ye nak cash out ? dia xde mintak acc pon mase daftar

sayahappyslalu said...

Nuffnang hantar cheque bila kite cash out.. Amik masa sebulan untuk proses.