Thursday, January 19, 2012

Small Celebration..

I asked my husband by SMSing him “Nak masak apa?” He replied “Tak payah masak”..

Yes yes, heaven sesekali tak payah masak.. haha.. Tapi, kalau tak masak pun, bukanlah senang lenang lepak bergolek depan TV tu.. Buatlah something else, aku pergi gosok sinki dapur malam tu..

Balik dari kerja, my hubby bawak ini!

IMG_4242

Tentulah Haikal yang paling teruja.. Takde lilin untuk dia tiup..

IMG_4245 Papa bagi pointer konon-konon macam pisau cake.. Seronok sebab dia dah faham sikit apa itu birthday! hehe..

IMG_4246

IMG_4244  Yum yum.. Makan the leftover spaghetti yang my hubby masak.. And my hubby bought tom yam noodle from SR jugak.. Kitorang makanlah anak beranak..

Itulah kisah on my birthday :) Thank you to my little family, my husband and lovely son!

3 comments:

Wana Owen said...

happy birthday.it's not to late to wish kan?=)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

happy besday .. yg penting sambut dgn hubby & anak2

sayahappyslalu said...

Wana Owen & Mama Amana,
thank you.. ye betul, it's the thought that counts.. tak kisahlah simple atau besar-besaran, janji kite happy.. :)