Sunday, May 22, 2011

Training In Perak & My EBM Stocks Are Running Out..

The day has come.. :( I’m in Perak now, for a week training.. Sedih tengok muka Haikal cemik-cemik nak ikut time aku masuk kereta.. Tapi, aku tak boleh nak menangis sebab tengok cute sangat muka yang cemik tu.. hehe.. But, dalam hati memang sangat berat nak tinggalkan anak.. Lagi-lagi memikirkan EBM stock untuk Haikal sangat sikit.. Aku tak kira pun berapa botol yang ada sebab aku tak nak terlalu memikirkan fasal benda tu.. Yes, I know, sometimes kita tak dapat apa yang kita nak.. Just I hope I have done my best to my baby..

Okaylah itu aje.. Started to feel sad already.. I’m off to bed now.. sobs sobs sobs.. Sad smile

2 comments:

Ezi Ezdiani said...

Jangan sedih2, nanti stock susu makin kurang. kene happy & positive k. Pastu kene rajin2 pump, ni yang kaunselor pesan la. =)

sayahappyslalu said...

Ezi,
kadang2 je sedih.. hehe.. ni tengah rajin pam, nak bawak balik stock ke KL.. hehe