Friday, May 6, 2011

My Highest Nuffnang Buffered Earnings So Far…

Time bosan-bosan ni, let share something here.. Bagi setiap penulis blog yang ada iklan Nuffnang dalam blog dia, perkara yang ditunggu2 ialah Buffered Earnings ni lah.. Masa mula-mula dulu, aku pun tak faham sangat.. Tapi lama-lama tu fahamlah sikit2..

From my opinion, Buffered Earnings ni ialah iklan yang running in our blog.. And the amount will be based on unique visitors yang masuk blog kita.. Kalau ramai, makin banyaklah dapat Buffered Earnings ni.. Once iklan dah tamat, Buffered Earnings akan jadi Metered Earnings pulak.. Bila dah jadi Metered Earnings, amount ni yang boleh cash out nanti..

Setakat yang aku berblog ni, inilah Buffered Earnings yang paling tinggi aku dapat.. RM22.06.. Erm, bilalah boleh dapat sampai beratus-ratus ye untuk satu Buffered Earnings? hehe.. Takpelah, perlahan-lahanlah.. Harap ada rezeki in the future.. InsyaAllah.. Smile

BE Click for larger view..

Happy Blogging! Happy Weekend, everyone!

3 comments:

::fadxieza:: said...

wow,kira bnyak la tu..
saya xpenah lg smpai cmtu..huhu

Jamie said...

wah besh2...sy suka jengok2 blog ini....suka tgok haikal yg gebu lgi comel :))

sayahappyslalu said...

fadxieza,
hehe.. nanti adalah tu rezeki..

Jamie,
thanks you.. datang selalu ye..