Monday, May 9, 2011

More On My Tupperware Clearance Sales…

I’ve just updated my Tupperware Clearance Sales in the Facebook. Check it out yo! Smile

image

Some of my friends tanya fasal Tupperware yang besar2, so kali ni ada beberapa biji Tupperware yang besar.. Of course dengan harga yang berpatutan sekali dengan postage.. All items are ready stock.. Penuh rumah aku dengan Tupperware.. hihi..

Tupperware2 yang besar ni sesuai untuk kegunaan sendiri atau nak bagi hadiah kahwin kat kawan2 pun sangat sesuai.. Confirm kawan tak recycle hadiah bagi kat orang lain.. (Macam biasa buat je.. haha..)

Jika berminat let me know.. Nanti boleh discuss dengan lebih lanjut!

3 comments:

syuhaila binti mustafa said...

Kit Kups Set
- Kit Kup Small 120ml
- Kit Kup Medium 150ml
- Kit Kup Large 180ml
Retail: RM22.50

Let go at RM15 including postage
Available lg x?

syuhaila binti mustafa said...

kalau ada,email sy ye
syuhailamus@gmail.com

sayahappyslalu said...

suhaila,
ada lagi.. saya email the detail, okay.