Saturday, May 14, 2011

Blogger.com Yang Bermasalah…

Sejak Jumaat lagi aku tengok ada yang tak kena dengan blog aku.. Mula-mula ada satu post yang takde.. Macam seseorang telah delete entry tu.. Ini, aku tengok comments pulak hilang.. Haiyo, janganlah ada hilang benda-benda lain lagi.. Aku dahlah dah lama tak buat backup blog ni.. huhu..

Hopefully, by tomorrow blogger.com will be okay.. Aku ada banyak nak update.. hihi..

Note: Update using Windows Live Writer!

3 comments:

Putra Mama said...

btul3x.. komen sy pun ade yg hilang..

Qis said...

betul emy... start hari khamis itu hari blogger problem sampai semalam kot... server ke ape ntah... xleh login, xleh komen entry org... pastu bila dah ok ni, smua benda yg kita post/komen hari khamis tu mcm diresetkan. so no xtvt was captured/recorded by blogger masa waktu problem tu...

sayahappyslalu said...

Putra Mama,
nampak gayanya macam hilang terus je comments tu.. huhu..

Qis,
Ni yang aku lambat reply komen ni, takut hilang lagi..:)