Tuesday, May 3, 2011

Baby On The Move: Walking…

Nak duduk diam-diam, jangan haraplah.. Bila dah pandai berjalan ni, sekejap2 dia round dapur, lepas tu jalan ke ruang tamu pulak.. Time makan pun camtu jugak.. Makan sesuap, kemudian ronda-ronda dulu sambil kunyah makanan, pastu datang balik makan lagi sesuap.. Yang tak tahan, dia kesat kat sofa tu.. huhu.. bila makan kat restaurant pun tak reti duduk diam dah.. Mesti nak rayau-rayau jalan ke meja orang lain.. Penat mengejar.. hehe.. Tulah, dulu time belum berjalan, tak sabar nak tengok anak berjalan.. Sekarang dah berjalan, kenalah rasa sendiri macam mana penatnya.. hihi..

Ni video berjalan nak kejar mama.. Masih senget-senget lagi jalannya, tapi dah agak tegap..

6 comments:

~ZuE~ said...

Hehe comel! Same mcm azim jg.. Pastu suke sgt suruh org kjr die hehe

sayahappyslalu said...

kak zue,
takut tergolek je bila dia jalan laju tak tentu arah..

nor said...

so cute..suka2..

http://suezdairy.blogspot.com/2011/05/ramai-orang-berjaya-menjana-pendapatan.html

wallpapersdeco said...
This comment has been removed by the author.
wallpapersdeco said...
This comment has been removed by the author.
sayahappyslalu said...

nor,
hehe.. :)