Monday, May 23, 2011

Rezeki Daripada Tupperware…

Siapa kata jadi member Tupperware tak ada benefit? Actually, kalau betul-betul buat, tentu ada keuntungan dan benefit lain yang kita akan dapat.. Aku pun sebenarnya tak serius sangat dalam bisnes Tupperware ni.. Just jual and promote dengan family dan kawan2 terdekat.. So, dari situlah sikit2 dapat sales dan commission setiap bulan..

Dalam tak serius tu, Alhamdulillah, last month aku dapat RM400++ income from Tupperware.. Seronok sebab first time dapat sebanyak ni.. hehe.. Tulah, kalau ikutkan seronok jugak bisnes Tupperware ni, tapi buat masa ni aku buat part time ajelah.. Sekadar suka-suka.. Aku buat yang mana terdaya, tambah2 sekarang ni busy dengan kerja..

IMG_2098

So, kalau ada kawan2 yang minat nak join atau nak tahu apa benefit Tupperware, bolehlah contact aku.. Kalau join, hanya RM60 sahaja untuk keahlian, dapat 3 Tupperware free sekali..

Note: Masih ada lagi Tupperware Clearance Sales dalam FB aku.. Jika ada yang berminat, let me know :)

2 comments:

Nava.K said...

You are doing good in this, keep up and more earnings on your way.

sayahappyslalu said...

Nava. K,
thank you :) I hope so..