Wednesday, January 20, 2010

My Brother’s Engagement…

Lama nak update, tapi, asyik tak sempat..

Adik laki aku, Tasha bertunang pada 9th January 2010.. Dengan orang Wangsa Maju juga.. Since kitorang ni belah lelaki, takdelah buat kenduri ke apa.. Tapi, mak ada masak sikit untuk family2 dan jiran2 yang datang… Majlis tunang berlangsung kul 2.00pm.. Jadi, sementara nak tunggu pukul 2 tu, perut pun lapar.. :)

Tak tau nak cite apa.. tengok gambar hantaran ajelah.. hehe.. Hantaran, seperti biasa, adik aku, Epit yang buat.. Hantaran colour coklat ni, pilihan Tasha dan tunang dia.. Aku rasa meriah sikit.. hiks.. Tau complain aje!!..

Picture 404 Sirih junjung yang ditempah kat Chow Kit.. Betul2 kat sebelah gerai murtabak kat jalan nak pegi kedai hantaran yang murah tu..

Picture 361Cincin tunang dalam sangkar..

Picture 363Perfume.. I like this perfume tooo..

Picture 384 Baju 2 pasang.. Kenapa sampai 2? Sebab langkah bendul, mar..

Picture 396 Telekung dan Sejadah..

Picture 360 Buah-buahan sebagai penyeri hantaran..

Picture 403 Secret Recipe Cake.. Senang, order saje depan rumah.. Pastu hias sikit dengan bunga-bungaan..

Picture 394 Hantaran-hantaran yang Epit buat..

Picture 441 Oppss.. ini bukan hantaran ye.. hihi..

Picture 414Rombongan kami.. Being a pregnant lady, I got an exception, tak payah bawak dulang hantaran, bawak perut aje.. :P

Picture 446 Tasha dan tunangnya.. Rambut ala Beego, konon! Sorry, tak minat Beego.. Tu yang tak layan cite Alif Firdaus tu.. hehe..

7 comments:

cr3ap said...

Hehehe how come the wedding ring is in the bird cage. Seeems funny. Anyways congrats to your brother.

Regards from cr3ap
http://cr3ap85.blogspot.com/

shengfatt said...

congtaz to ur brother....bagi salam ya....
nanged u. nang this and Stop using Internet Explorer now!!!

aTuLaDawiYah said...

cantiknyee hantaran.. nk book epit tlg buatkan hantaran bleh tak?? uhuhuhuhuu

eliyana said...

emy, aku dh hampir tk kenal tasya...ingt beego td...huahaha...aku pun tk layan alif firdaus...

to tasya, congrates yea...bile nk kawen ni???

This is .... said...

cr3ap,
now its common to deco the hantaran like that. especially in Malay's wedding.. :)

shengfatt,
why stop using IE?

atul,
kalau epit yang buat, tak surprise la nanti.. kitorang semua boleh tengok.. hihi..

ely,
insyaAllah, tahun ni jugak..

LynnDa @ PeNg said...

aku pun nak book epit laa..
sangat kere aktif laa dia...
cantik..dia xnak bukak kedai gubah hantaran ker?

This is .... said...

Peng,
Dah ada calon ke? Meh la share cite.. hehe..
Nanti nak kahwin, roger la.. mana tau leh tolong..