Wednesday, January 20, 2010

How Much USD I Earn From Facebook PayPal Wish List?

It only USD3!!hehe.. Better than nothing, right? :P

paypal

Siapa2 yang jadi kawan aku dalam Facebook, ada yang dapat my invitation untuk join Paypal Wishlist ni.. Malangnya, jemputanku tak mendapat sambutan.. huhu.. Makanya, hanya USD3 ajelah yang berjaya aku dapat…

Apapun, it was a real thing.. Paypal really paid me..

untitled

Yesterday I got email regarding this. USD3 has been credited to my Paypal account.. USD3 pun, jadilah.. Cuma, hari tu baru aje cashout duit dalam Paypal, duit dari jawab survey.. Ni nak kena tunggu bertambah lagi baru boleh cashout semula.. 

Dyan, sorrylah aku pun tak sempat explain bile ko tanya tentang Paypal Wishlist ni hari tu..

Note: To those interested untuk dapat reward in USD bila jawab survey, boleh join by clicking the below banner.

6 comments:

Siti Salwa Hanim said...

waa..new things for me..!thanks..=)

ezzati said...

congrats :)

Eyriqazz said...

congratz..better than nothing...

Ada Apa Dengan BeautifulNara

Diyanazman said...

i got 28! :)

This is .... said...

Ezzati, Eyriqazz,
Thank you..

Diyanazman,
Wow, that is a lot.. nearly RM100..

Sherry said...

hehe..so nice :) me only $1