Wednesday, September 9, 2009

Thank you, Planet Pulse!

Ingat lagi tak yang aku cite fasal survey2 yang aku join tu? Then, aku complain2 yang diorang tak bayar lagi USD yang aku redeem into my Paypal account.. Aku pun dah malas nak fikir2 sangat, kalau ada, ada la.. kalau tak dapat pun takpe..

Tapi, semalam, aku dapat email yang menyatakan duit tu dah dimasukkan.. yeay! Walaupun jumlahnya taklah seberapa, tapi, berguna jugaklah kalau nak shopping2 beli barang2 scrapping seperti stickers ke.. hehe.. Lepas ni, boleh la terus menjawab survey dari Planet Pulse ni.. dah lama aku biarkan survey2 tak berjawab.. merajuklah, konon ;P



Jadi, siapa2 yang berminat nak join, let me know la.. boleh aku bagi special invitation.. :) Atau boleh click kat banner bawah ni..




2 comments:

AlyzaFisol said...

sye dah cuba banyak kali nak register, tapi cam tak berjaya, kenapa ye? susah sangat ke nak register ngan diaorang ni erk?

sayahappyslalu said...

Alyza,
Erm, tak surelah.. saya pun dah lama tak dapat survey dari Planet Pulse..