Wednesday, September 28, 2011

Tupperware Campaign 1 October–12 November 2011…

Kawan-kawan, ini catalog terbaru untuk bulan October ni.. Seeing the front page only, enough to make me excited.. Disebabkan oleh Pink Freezermate! Dahlah aku suka collect Freezermate, sampai dah terlebih-lebih dalam cabinet.. Ni keluar pulak warna pink.. Rasa-rasa aku akan beli untuk diri sendiri ke tak? hehe..

To those yang nak order dari aku, boleh email to emelia_khamis[at]yahoo[dot]com.. Don’t worry special discount aku bagi.. Just email me, we can discuss ;) Kalau nak set freezermate ni, make sure cepat2, I don’t guarantee kalau order last minute.. Cepat sangat habis stock..

IMG_3288

IMG_3289

IMG_3290

IMG_3292 Buy 2 Fridge Water Bottle, you are entitle to buy 2 Outdoor Tumbler at only RM8.90 nett..

IMG_3293 Botol susu baby ni pun hot jugak.. Cepat habis..

IMG_3294 Yang nak kahwin, nak bagi doorgift Tupperware, boleh order set ni.. Kot nak bagi pihak lelaki yang datang, okay jugak.. :)

IMG_3295

IMG_3296

IMG_3297

IMG_3298

IMG_3299

IMG_3300

IMG_3301

IMG_3302 Can Opener yang aku cakap tu.. Kali ni ada balik promotionnya..

IMG_3303  Dengan pembelian RM250, entitle to buy this at cheaper price.. I can give you more discount Winking smile

Apapun, this promotion starts on Saturday.. Bolehlah belek2 dulu and do the budgeting.. hehe..

1 comment:

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com Or submit your own today!