Wednesday, September 21, 2011

Little Footballer..

Sejak dah pandai sebut sikit2 perkataan ni, nampak bola aje terus sebut “ball”.. He loves ball..

Last weekend, kitorang ke One Utama cari baju dinner untuk aku… Sebelum tu, pergi open house rumah sepupu my husband.. Beria Haikal main bola kat sana.. Tu yang papa dia cakap nak cari bola untuk Haikal..

Singgah kedai Nike.. We are so lucky, ada sebiji aje bola yang harga RM29, yang lain harga RM49.. Because why? Bola itu logo Arsenal.. huhu.. Manchester United harga dia RM49.. Being a stingy mama, aku pilih yang harga RM29 tulah.. Haikal bukan tau pun Arsenal ke, MU ke.. hehe.. Janji bentuk bulat boleh tendang dan baling.. :P

Bergambar dengan bola..

IMG_3161

IMG_3162

IMG_3163 Budak manja!

IMG_3165

IMG_3166

IMG_3167 Tengok tu, saja je buat mulut gitu..

IMG_3168 Haikal is our pak lawak kat rumah.. hehe..

IMG_3169 Ni nak menyusulah ni.. Menyusu pun pegang bola.. huhu.. Boleh nampak tak gigi geraham dia? Besau!

3 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said...

Haikal nanti aunty nak datang rumah main bola boleh??? Hee

shark said...

besar dah anak..sekejap je kan :)btw salam perkenalan dari saya :)

sayahappyslalu said...

rina,
boleh, auntie. nanti buat appointment dengan mama ye.. :)

shark,
salam kenal juge.. hehe