Wednesday, September 7, 2011

Blogging With Blogpress...

I've just bought this apps for USD2.99.. Saja je nak try sebab orang cakap senang jugak guna Blogpress ni.. Alangkah bagusnya kalau boleh beli apps guna Paypal, tak payah charge ke credit card aku.. Huhu.. Nantilah aku bagi suggestions kat Steve Jobs.. Haha..

So far okaylah guna ni, macam type email je.. Nak letak gambar, ni aku try letak gambar Haikal main lion dia dengan berstokin.. Macam orang berpantang.. Hihi...


Kalau ada application yang best, share lagi ye, sebab saya budak baru belajar.. :p Lagi bagus kalau apps yang free.. iPad boleh whatsapp tak? Aku tengah mencari application dia ni.. Tak reti sangatlah..

- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

~ZuE~ said...

Whatsapp skrg x free dh.. Kne beli jg hehe

sayahappyslalu said...

kak zue,
haah, tak free.. tapi macam takde je whatsapp for iPad.. maybe kena guna apps lain..

Cahaya Kita said...

akak, install la jailbreak... saya dlowa blogpress free jerk

sayahappyslalu said...

Cahaya kita,
Will jailbreak soon.. Tapi risau gak kalau ada risk lain.. Huhu