Tuesday, September 6, 2011

My First Cash Out For Says.my…

Orang semua cerita fasal raya.. Ini aku nak cerita fasal duit raya.. hehe..

Pernahkan aku cerita tentang says.my ni dalam entry aku sebelum ni? Masa mula-mula join tu, rasa ragu-ragu whether they really pay you.. So, aku try share the campaign for quite some times..

Finally, setelah bersusah payah baru dapat cecah RM50, iaitu minimum amount yang boleh cash out.. Fuh, serius lama nak tunggu.. huhu..

says

After few weeks of processing, they have banked-in the amount into my CIMB Bank… No hustle bustle.. Tapi, aku rasa agak payahlah nak dapat RM50 cepat.. So, I decided to take it slow.. Ada survey yang okay, baru jawab.. Yang share-share campaign tu, aku buat sikit2 je.. Because I prefer lagi ChurpChurp.. ChurpChurp ada scheduled tweet assignment yang memang confirm kite akan dapat duit once the tweet is accepted.. Lagipun, aku selalu bertwitter, so it is definitely the right medium to share the campaign.. By the way, ni my twitter nickname: sayahappyslalu kalau nak follow lah.. ececeh.. :P

Anyway, kepada siapa2 nak join says.my ni, silakan.. Jangan peduli pendapat aku.. hehe.. Boleh register di sini..

1 comment:

by shahamri.com [SA] said...

says.my ialah pesaing nuffnang sekarang :) bace entri di blog sye brkenaan dgn ini.