OUR BABY'S TICKER :)

Wednesday, September 14, 2011

Looking For Dress Or Jubah For Dinner…

24th September ni, tempat kerja my hubby ada buat dinner for his staff.. Aku dah mula pening mau pakai baju apa.. huhu.. Plan nak cari this weekend, tapi blur kat mana nak start cari..

I am looking for simple dress or jubah yang sesuai for that event.. Korang tahu tak kat mana boleh cari yang cantik2? Kalau boleh sewa, lagi bagus.. I’m not thinking to buy one, because definitely I will not wear it after that night..

Please share kot tahu kat butik2 mana yang boleh sewa around KL ni.. Your suggestion is really appreciated :)

4 comments:

Cahaya Kita said...

akak gi tengok kat minaz.... kat bangi.... dekat dengan tutti frutti

| SUE | said...

cuba tgk kat butik mama...seksyen 7 bangi. sederet jpj

CHeeSYaNa said...

if nak sewa, ada satu kedai kat hartamas.. tp biasanyer kalau baju2 yg bertema2 ler

sayahappyslalu said...

thanks for sharing semua.. saya tak minat baju yang tema2 tu.. sebab mesti kaler dia striking dan tak sesuai utk saya.. huhu..