Friday, September 9, 2011

Pearl Milk Tea…

Semenjak dua menjak ni, dah jadi ketagihan Pearl Milk Tea pulak aku ni.. huhu.. Sometimes orang sebut Bubble Milk Tea… Benda yang samalah tu.. Mula dari sebelum raya hari tu asyik rasa nak minum je.. Tapi tak dapat-dapat.. Siap bagi adik duit, mintak tolong belikan, sekali tu dah nak tutup kedai.. Kecewa!

Tunggu punya tunggu, bila naik kerja ni barulah dapat beli.. Beli di Chatime, Lower Ground The Gardens.. Lucky masa kitorang pergi tu, cuma ada 2 customers yang beratur.. Pergh, sedutan pertama begitu nikmat.. haha..

IMG_3118

IMG_3119 Someone is watching you.. Watch out!

IMG_3120 Siap ada nombor giliran macam kat klinik.. hehe.. Tunggulah sehingga nombor dipanggil untuk amik drinks yang dah siap..

IMG_3121 This is my favourite now.. Any suggestion flavour lain yang aku patut cuba?

IMG_3123 Lunch with 1901 burger, penuh perut! I tell you, I can finish this large size drinks in 5 minutes.. Lepas tu puaslah nak “melombong” pearl dia tu.. haha..

Actually ada banyak lagi outlet lain yang jual Pearl Milk Tea ni.. Kat Coolblog and Each A Cup pun ada.. Kat situ murah sikit berbanding kat Chatime.. Cuma di Chatime ni, pearl dia banyak! Best.. Tapi nak minum hari-hari tak mampulah den.. hehe.. I just had it 2 days in a row; hari Rabu dan Khamis.. Sekali tu tengok kat ofis, kawan aku beli lagi hari ni.. Ish, benci tak inform.. Kalau tak, boleh pesan.. hehe..

4 comments:

ken said...

pernah try kat gong cha? :)

sayahappyslalu said...

Ken,
Tak pernah? Dekat mana outlet dia?

[s.u.r.i.a] said...

nampak sedap. saya suka teh tarik. hehe.

sayahappyslalu said...

Suria,
Sedap dan addicted! Hehe