Monday, September 5, 2011

Back To Normal..

Sudah dapat balik netbook adapter.. So, my blogging activity will be back to normal :) Nanti godek2 pulak macam mana nak blogging guna iPad 2.. Kena beli kot apps dalam tu sebab aku belum jailbreak iPad aku..

Orang cakap iPad tanpa jailbreak umpama sampah.. haha.. Perumpamaan yang cute.. Tapi tak mengapa, guna blogger pun boleh update.. cuma takleh nak letak gambarlah.. Don’t worry, I will find that out soon..

Welcome back to office, which in my case is tomorrow.. Jadikanlah aku orang yang sabar.. Amin.. :)

3 comments:

||kiena|| said...

nnt dah jailbreak bru best. iphone aku yg zmn dinosour (xde G langsung OK!) pon laki aku yg jailbreak! heeee aku gune blogpress. still beli gak tuk apps tuh!

~ZuE~ said...

Kakzue Pakai blogpress yg free.. Bole jek upload gmbr..hehe..Mine x jailbreak pon lg sbb still under warranty. If dh jailbreak, warranty x valid ye ;)

sayahappyslalu said...

kiena,
aku pun xkisah fasal jailbreak ke tak.. guna simple apps je pun.. hehe..

kak zue,
yes, once jailbreak warranty tak valid.. tulah tengok macam mana, lagipun saya punya version baru, belum ada jailbreak dia lagi (apa yg my husband cakaplah.. saya malas amik tahu.. hihi)..
blogpress tu, tengok takde yg free.. USD2.99.. ingat nak belilah..:)