Tuesday, March 1, 2011

Trafik Blog Meningkat Disebabkan Saman Trafik…

Believe it or not, 2 days ago traffic blog aku meningkat secara berganda2.. Meningkat dalam 4 kali ganda dari trafik sebelum ni.. Macam tak percaya, kan? Tapi ini yang aku tengok dalam Nuffnang Analytic aku..

nuffnang

Ramai yang tersangkut kat blog aku ni sebab search pasal check saman trafik online, bayar saman trafik dan yang berkenaan dengan saman trafik ni.. Aku pernah tulis fasal entry saman trafik sebelum ni.. Tulah, orang suruh bayar saman awal2 tak nak.. haha.. Dah last minit, baru nak cari fasal bayar saman traffic.. kuikuikui.. Apapun, yang penting, aku takde saman.. :P

saman

Top keywords untuk blog aku this week..

Okaylah, itu aje nak share.. Info2 yang baik dan berguna, bolehlah dikongsi dalam blog.. Maybe satu hari orang search fasal topic tu, barulah traffic boleh meningkat.. :) Ececeh, kata2 nasihat dari blogger yang tak berapa tegar.. hahaha..

5 comments:

Em's Family said...

takpe take advantage kan.. lagipun kite nak share.. macam kak mira, kalau masuk bulan Tax, berduyun orang datang..

karipapsayur said...

hehehe. padan muka. ada org tu berduyung2 beratur panjang kat post office

sayahappyslalu said...

kak mira,
ye ye, bulan April ialah bulan tax sedunia.. hehe..

qast,
huhu.. last minit le punya fasal tu..

efa fairuz said...

hehehe, mcmtu la nak up traffic, letak info.. kalau bukan skrg, esok lusa org akan dtg jugak..hehehe

penggiat adsense said...

haha..orang search pasal saman trafik last2 diorang tersangkut dekat blog ni pulak. [18SX] Polis Rakam Pelacur dalam Keadaan TELANJANG BULAT!