Thursday, March 31, 2011

The Day I Cash Out My Nuffnang Earnings…

Yuhuuu, semalam (end of month) aku dah cash out Nuffnang earnings aku for the 3rd time.. Kali ni aku reveal lah, berapa jumlahnya.. Tak banyak mana, tapi bolehlah dari tak ada, kan? hehe.. Total up semua, aku dapat RM573 from Nuffnang.. Kalau fikir2 balik, bagus kan? mana ada orang nak bagi duit free2 kat kita ni..

cashout2

Dengan blog aku ni, adalah rezeki sikit.. Mulanya, bukan niat nak generate duit semata-mata.. I write because I want to write.. Paham, kan? Do something you like, and you’ll be happy.. :) Tapi, bila ada cara dapat duit dari blog, aku trylah.. So, inilah hasilnya… Takpe, sikit-sikit pun duit jugak.. hehe.. Oh ya, check akan dapat dalam sebulan lebih lagi..

6 comments:

karipapsayur said...

wah! banyak dah dapat yek! best3!

FaRhAna JoHaRi said...

wow bestnye...bila lar nk jd cmni..syok2..

Em's Family said...

betul.. sape nak bagi kan.. duit pun untuk kite jugak.. lagipun blogging ni pun side income

sayahappyslalu said...

qast,
bolehlah, sikit-sikit.. hehe..

farhana,
lama jugak nak kumpul, so, kena sabarlah.. :)

kak mira,
yes, side income.. tapi, bukanlah tiap2 bulan dapat.. hihi

Helmy bin Razani said...

perh!bnyk tu,nak jgk jd cm tu,how ye..tunjuk2 kan kita,sebab im new journey and runner designer

sayahappyslalu said...

Helmy,
biasa-biasa aje.. ramai lagi yang hebat.. i just blog, this income just a side income..