Wednesday, March 2, 2011

Packing & Holiday Mood...

Esok, flight pagi.. Sebelum subuh, kitorang kena sampai LCCT.. Huhu.. Malam ni, packing baju dan last check barang2 yang kena bawak. Hopefully tak ada yang tertinggal.. First time flying with baby, I don't know what to expect.. Semoga Haikal behave and excited as well.. Baju dia dah siap2 masuk beg, tapi tulah, aku masukkan, dia keluarkan balik.. Kalau boleh, nak keluarkan semuanya... Haiyo, kalau gini, sampai bila tak siap.. Huhu.. Barang penting kena bawak ialah camera.. InsyaAllah, aku nak tangkap gambar banyak2 as usual walaupun my baby dah jadi sling bag for me.. Hehe.. Dan , harap ada yang sudi tolong tangkap gambar aku sama.. Kehkehkeh.. I will update about the trip sekembalinya aku dari Bukittinggi nanti..

5 comments:

~HaiRiZaN~ said...

semoga selamat pegi dan selamat balik tau..

||kiena|| said...

wuuuuuuhu! excited on behalf!

chantek said...

weeee....bestnye....
have a safe trip mama!
enjoy.....

sayahappyslalu said...

izan,
thanks.. InsyaAllah..

Kiena,
hehehe..

chantek,
thank u.. i will enjoy, definitely :)

mummy_adam said...

Enjoy ur holiday :)