Tuesday, April 20, 2010

HOMEDEC Datang Lagi..

Argh.. kenapa Homedec kali ni jatuh pada 29 April 2010 hingga 2 May 2010?? Organizer, boleh tukar tarikh tak? Haha, suka-suka je.. Aku kat Melaka time tu, kenduri kahwin abang ipar.. Maka, terlepaslah peluang menghadirkan diri ke sana.. Baru cadang-cadang nak tengok sofa empuk-empuk mana tau boleh dapat murah, peti ais ke dan macam-macam home appliances yang lain.. Semua under one roof, senang nak tengok..

Last year pegi, dapat deal untuk kitchen kabinet dan beli hood, hob and oven.. So, I’ve been thinking this year nak cari benda lain pulak especially sofa.... Tak dapeklah nampaknya.. Kite cari kat kedai perabot ajelah.. hehe..

Tak sabar nak pindah rumah sendiri.. Duduk rumah sewa, macam-macam hal.. huhu.. Cepatlah pemaju, bagi kami kunci..

Image0124Inilah our little home sweet home nanti.. Aku pun tak sure mana satu rumah kitorang.. hihi..

6 comments:

tinakhamis said...

di manakah rumah ini bertempat???hehehe

This is .... said...

Cik Kart,
kat balakong aje..

aTuLaDawiYah said...

rugi sgt tak dpt gi homedec... :(

kene survey kat kedai2 jekla nmpknye...

This is .... said...

atul,
xpe.. mana rugilah.. dapat kahwin.. haha..

Heartilyina said...

emi settle down kt balakong ke nnt? kitorg blk nnt ntah2 dok area2 balakong gak. sbb company hubby kt balakong. leh la wat playdate ;)

This is .... said...

Ina,
Haah, settle down kat balakong ni..nak settle down kat UK, belum mampu lagi.. hihi.. Bila ko duduk sini, bolehlah jumpa..