Thursday, October 22, 2009

HOMEDEC 2009.. Make You A Better Living..

Ini kali pertama aku and hubby pergi HOMEDEC ni.. memang tertunggu2 nak survey apa offer yang best sangat kat situ.. at the same time, survey skali harga buat kitchen cabinet, wardrobe bagai.. rumah tak siap lagi, jadi bawak plan aje pegi sana.. mintak diorang quote kan harga.. harga, erm.. aku pun tak tau mahal ke murah.. sebab tak pernah survey and buat benchmark pun sebelum ni.. just compare2 harga dengan company2 yang ada kat situ.. masa sampai pun dah petang, tak sempat nak jalan kat Hall lain, stuck kat Hall 1 aje.. lama betul, sampai tak sedar booth nak tutup.. 

Picture 115

Picture 123 Macam2 design ada.. sediakan aje pitihnya..

Picture 126 

Simple and nice..

Hasilnya, from HOMEDEC ni, kitorang dapat beli Hob, Hood and Digital Oven dengan harga yang sangat berpatutan .. and booking skali untuk buat kitchen kabinet.. booking ni, untuk lock harga HOMEDEC.. nanti, kat luar tak dapat harga tu.. menurut kata diorang la.. harap2 betul.. hehe.. nanti, rumah dah siap, barulah panggil diorang datang ukur bebetul.. time tu, baru bayar lagi..

me

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Me at 16 weeks+ of pregnancy… Still slim, eh? :-)

3 comments:

:: !zyan :: said...

suke gambar ke3...suke! sbb simple kan..

eliyana said...

mmg slim emy...tp breast ko yg membsr...hehehe

This is .... said...

izyan: duitnya aje yang tak simple.. hihi..

ely: wei, yang itu, cerita offline sudahla.. huhu..