Thursday, April 29, 2010

Ada Apa Dengan Coconut Shake Klebang?

Pernah rasa coconut shake? Ala, rasa kelapa yang diblender, tambah aiskrim vanilla dan air gula sikit.. Time musim panas macam ni, pergh.. memang sedap la.. Hilang haus di tekak.. Aku ni, sebab breastfeed baby, tahan ajelah nafsu nak minum segala macam minuman yang berais .. ABC, ice blended etc.. Takpelah, for my own good jugak… 

Apa yang specialnya cocunut shake kat Klebang ni, ye? Entah, aku pun tak tahu.. Rasanya kat mana2 pun sama.. Tapi, kat sini, orang boleh beli sampai berpuluh-puluh bungkus, pastu barisannya panjang yang amat.. Kalau lalu jalan Klebang ni waktu siang dan jam, memang tak lain tak bukan sebab orang parking kereta tepi2 jalan nak beli coconut shake ni la.. So, siapa2 yang datang Klebang, try la coconut shake kat sini and tell me what is so special about it.. Oh ya, tak silap harganya RM1.80 satu..

IMG_4904Ni time tak ramai orang sangat.. Kalau ramai, jangan harap my hubby nak berhenti pegi beli.. hehe..

2 comments:

Queen said...

pernah rasa sekali je dekat kelantan...sampai sekarang terbayang2 lagi kesedapannya...

This is .... said...

betul tu, sedap sampai licin menyedutnya.. sedar2, dah abis..