Sunday, April 3, 2011

Saya Sudah Settle E-Filing, Anda Bagaimana?

Wah wah wah, cepat giler isi borang e-Filing ni.. hehe.. Bersemangat sebab aku ada cukai yang terlebih bayar.. Jadi isi dan submit awal2 ni dengan harapan akan dapat balik refund duit dengan cepat.. hehe.. Tak tahulah cepat ke tak, janji dapat balik duit.. :P Kalau aku kena bayar, maybe lengah2 jugak nak isi sebab kena keluar duit, kan? hehe.. Lagipun buat cepat2 sebab aku taknak last minute nanti.. Aku ni selalu lupa.. Karang buat separuh jalan, dah nak akhir bulan, baru terhegeh-hegeh nak isi semua.. EA form pun dah lunyai dalam beg ni ha.. hihi..

Okay, tunaikan kewajipan anda ye.. Jangan lupa bayar cukai :)

No comments: