Sunday, September 5, 2010

Tupperware Flyer Sempena Raya 4 – 25 September 2010…

Setiap kali ada perayaan, akan keluarlah new flyers.. Saja aje nak suruh orang banyak membeli.. hehe.. Aku tau pun masa pergi outlet Tupperware hari Sabtu lepas.. So, here I share with you.. Sorry for the quality, flyer dah renyuk kena main oleh Haikal.. hehe..

IMG_8140 (Large)
Yang ini best, Buy 6 and Free 6 Tupperware, really worth it! Aku pun teruja.. hehe.. *click image for larger view*

IMG_8139 (Large)Ingat tak aku guna tupperware kecik untuk simpan bubur Haikal, so, now ada promotion lagi.. Sangat berbaloi, hanya RM49.90 untuk 2 set.. Kalau nak murah, tapi taknak beli semua, boleh share dengan kawan ;P 

IMG_8138 (Large)

IMG_8137 (Large)

Kalau ada berminat nak beli dan of course nak special diskaun, bagitau ler… :)

6 comments:

ErnIe said...

emy, boleh dpt diskaun ke?? hehehe

This is .... said...

boleh dapat diskaun.. so, bayar lagi murah dari harga dalam pamphlet tu..

:: !zyan :: said...

emy, kalo nk order & beli mcmane?
proses2 nye..

This is .... said...

Izyan,
ko bagitau nak yang mana, nanti aku beli dan post.. ko bayar kat aku online le.. post aku guna parcel or posdaftar depends barang apa ko beli..

Sarah said...

salam.
saya nak beli topper. (tau takde dalam katalog bulan ni). tapi leh bagi quote tak for 4 biji small and 2 biji large.
of course nak special discount.

This is .... said...

sarah,
boleh bagi email x, so that I can quote to you.. sorry lambat