OUR BABY'S TICKER :)

Wednesday, September 8, 2010

Baby Walker cum Rocker…

Semua dah mood raya ke? Walaupun mood raya, aku nak cerita pasal Haikal akhirnya dah dapat walker setelah sekian lama menanti.. Padahal, aku yang tak sabar2 nak tengok anak aku duduk dalam walker.. hihi..

Last Saturday, bawak Haikal untuk injection masa 6 bulan.. Tapi, sebab suhu badan still panas, tak dapat inject pun.. Kena postpone to some other time.. Dari Klinik An-Nur, kitorang ke Manjaku Bangi nak beli walker! Manjaku is having sale now, jadi memang baguslah timing.. Cuma Haikal demam, kesian dia..

IMG_8115 Papa Haikal minat sangat dengan Mamalove Baby Walker ni.. Tapi, bagi aku, quite mahal RM259.. Tak berbaloi kalau pakai sekejap aje dan macam susah nak lipat..

Pilih punya pilih, beli Sweet Cherry Walker cum Rocker.. Ada Winnie The Pooh kat steering atas tu.. Haikal suka aje tekan-tekan button, so, I think this is a good choice for my little baby.. Dapat 20% diskaun..

IMG_8116 Dengan stroller baru.. Demam-demam pun masih bersemangat nak main..

IMG_8117 Melopong mulut tengah main dalam walker..

IMG_8121

Oh ya, tengok harga Huggies diapers kat Manjaku.. Murahlah RM29.90 untuk pek besar 80pcs tu.. Beli 2 pek hari tu… Biasalah, kalau lalu kat bahagian Pampers, mesti tengok harga dan compare dengan tempat lain.. Bila dapat murah, baru beli.. huhu.. Cost saving!

2 comments:

Miss Q said...

amboi, berkilat kepalanya! shining2! ngeh3

mesti mula2 naik walker, jalan pun senget benget. nak jalan straight ke depan tapi sudahnye jalan macam ketam!

This is .... said...

Kehkehkeh, rambut lambat tumbuh, tu nampak berkilat tu.. tak payah mama beli minyak rambut.. hehe..

belum pandai lagi jalan2 dalam walker tu.. excited main mainan kat atas tu aje..