Tuesday, September 21, 2010

Busy…

Nak cakap busy, takdelah busy sangat.. Tak sempat update blog, due takde laptop sendiri.. Laptop dah pulang kat company bila berhenti hari tu... hehe.. Setakat ni, menumpang kasih kat laptop hubby sajalah dulu.. Tambah lagi, baru berhenti kerja, pastu dah mula tempat baru, so macam kelam-kabut sikit.. Nanti2 aku share cerita, tapi, mostly about my baby milestones la.. Haikal dah ligat, nak berkepit aje kat ketiak aku.. Aku masuk toilet pun dia melalak.. huhu..

2 comments:

Em's Family said...

Haikal nak bauuu!!!! hehehe..

This is .... said...

Haikal nak susu... :P